Keitä olemme?

Meitä yhdistää huoli lasten ja nuorten hyvinvoinnista sekä palveluiden oikea-aikaisuudesta ja tarkoituksenmukaisuudesta muuttuvassa maailmassa.

Haluamme löytää tavan tukea lasten ja nuorten sosiaalista osallisuutta sekä tuoda esiin koulunkäynnin merkitystä hyvinvoinnin kannalta. Syrjäytymisen ennaltaehkäisemiseksi on ensisijaista tukea lasten ja nuorten koulunkäyntiä.

Hallituksen jäsenet 2021-2022:

Salla Suntila, puheenjohtaja

Tiina Puumalainen, varapj. ja sihteeri

Oona Kareinen, talouden vastuuhenkilö

Hanna Kolponlahti
Salla

Salla on erityisluokanopettaja ja kouluhyvinvoinnin erikoisasiantuntija. Salla on tiimimme innostunut visionääri, joka ajattelee kaiken olevan mahdollista.


Tiina

Tiina on lastensuojelun vankka ammattilainen ja erikoistunut syrjäytymisen ehkäisemiseen sekä sosiaaliseen vahvistamiseen. Tiina on tiimimme luotettava ja varma kivijalka, joka huolehtii siitä, että asiat saadaan yhdessä maaliin asti.

Oona

Oona on sosiaalialan ammattilainen sekä asiakas- ja palveluohjauksen asiantuntija. Tällä hetkellä Oona vaikuttaa sosiaalihuollon suunnittelijana tiedonhallinnan ja -luovutusten parissa. Oona on tiimimme nopea ja tarkka arkkitehti, joka laittaa palaset oikeille kohdilleen parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.


Hanna

Hanna on erityisopettaja, apulaisrehtori ja erikoistunut johtamiseen ja koulun kehittämiseen. Hanna on tiimimme lämpö ja valo, joka ei jätä ketään kylmäksi ja joka ottaa tilanteen kuin tilanteen haltuun.